I en årrekke har de bakt flatbrød til eget bruk etter gammel oppskrift som Anne-Grete har etter sin mor på Dovre. Lysten til å oppleve den gode førjulsstemningen på Basnes, har gjort at de i år vil være å finne i bryggerhuset der det blir anledning til å se hvordan dette blir gjort. Det blir selvfølgelig også mulighet for å sikre seg ekte, hjemmebakt flatbrød til julematen!
fredag 15. oktober 2010
Hjemmelagde flatbrød med tradisjon
Anne-Grete og Rolf Bjørgan har røtter henholdsvis i Gudbrandsdalen og Østerdalen, men er nå bosatt i Oslo. Begge er levende interessert i å ta vare på gamle tradisjoner, både når det gjelder mat og håndverk.
I en årrekke har de bakt flatbrød til eget bruk etter gammel oppskrift som Anne-Grete har etter sin mor på Dovre. Lysten til å oppleve den gode førjulsstemningen på Basnes, har gjort at de i år vil være å finne i bryggerhuset der det blir anledning til å se hvordan dette blir gjort. Det blir selvfølgelig også mulighet for å sikre seg ekte, hjemmebakt flatbrød til julematen!

I en årrekke har de bakt flatbrød til eget bruk etter gammel oppskrift som Anne-Grete har etter sin mor på Dovre. Lysten til å oppleve den gode førjulsstemningen på Basnes, har gjort at de i år vil være å finne i bryggerhuset der det blir anledning til å se hvordan dette blir gjort. Det blir selvfølgelig også mulighet for å sikre seg ekte, hjemmebakt flatbrød til julematen!
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar